Diensten —

  • Informatie
  • Advies
  • Ontwerpen
  • Uitproberen

Informatie

Als je meer informatie wilt dan kun je altijd bij ons terecht. Mail ons, en vertel ons over je uitdaging. Achter de duurzame oplossingen die we in Loft 10 verkopen zit een wereld aan kennis en informatie. En een netwerk van partners en bedrijven. Ook bedrijven die prachtige producten en diensten in hun pakket hebben waarvoor wij geen plek hadden. Uiteraard ben je ook welkom bij ons, in Loft 10, Emailleplein 1, 7071 AZ Ulft. Als je een afspraak wilt maken, laat het dan weten in je mail. Bellen kan uiteraard ook, dan graag je telefoonnummer en het tijdstip waarop we je mogen bellen.  

Advies

Loft 10 Green Living zal graag een advies op maat uitbrengen voor de duurzame woning die je wilt gaan creëren in een bestaand gebouw. Of dat nu een indstriehal is, een gymzaal of een voormalige kerk. Als de plafondhoogte ongemakkelijk is, of als je niet tegen een historische gevel of grote raampartij aan mag of wilt bouwen, dan denken we graag met je mee. In overleg kunnen we ook specifieke expertise inschakelen op het gebied van energie, water, architectuurgeschiedenis of architectuur en industrial design.

Ontwerpen

Duurzame badkamers en keukens zijn de kernproducten bij Loft 10 Green Living. Afgestemd op jouw gebruikswensen en jouw ruimte zullen we graag een interieurontwerp opstellen. Hieraan kunnen kosten verbonden zijn, maar alleen na een gratis, vrijblijvend gesprek.

Uitproberen

Wil je ook een keer wonen in een prefab unit van Loft 10? Kijjken, denken en praten over duurzaam wonen is één ding, maar de vraag is natuurlijk ook hoe het allemaal in de praktijk uitpakt. Electriciteit uit zonnepanelen, drinkwater uit regen en afvoerwater, prefab duurzame badkamer en keuken in een hoge industriële ruimte. In plaats van een week(end)je Landal of Centerparks zou je ook aan Loft 10 kunnen denken (niet allemaal tegelijk he). Neem contact met ons op over de mogelijkheid om Loft 10 te huren.